Bruidstaarten

met allerlei heerlijke ingrediënten
bruidstaart by Sweettable4you

Wat is er mooier dan een trouwerij? En uiteraard hoort daar een prachtige bruidstaart bij die past bij jullie persoonlijke wensen/ideeën. Ons advies is om zodra er een datum bekend is of ongeveer 3 ã 4 maanden voor de geplande bruiloft te informeren of we ruimte hebben in de agenda.Kennismaking

Wij ontvangen jullie graag vrijblijvend, zodat wij persoonlijk met jullie kunnen kennismaken. Jullie wensen én onze mogelijkheden voor de taart kunnen we tijdens dit gesprek inventariseren. Na dit gesprek ontvangen jullie van ons een offerte.

Proeverij

Om een idee te krijgen van de bruidstaart kunnen wij een proeverij inplannen, waarbij wij minimaal 3 vullingen presenteren. De kosten van deze proeverij zijn €25,00. Mocht jullie bestelling definitief worden, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op het factuurbedrag van de bruidstaart.

Prijsopbouw

De prijzen voor een bruidstaart variëren tussen de € 5,00 en € 7,50 per persoon, afhankelijk van jullie wensen.

 

 


Bezorging

De taart wordt bezorgd binnen een straal van 15 km. Daarbuiten vragen wij een vergoeding van €0,40 per gereden kilometer.

 

Afspraak maken

Willen jullie een afspraak maken voor een gratis bespreking? Neem dan contact op met ons via email of telefoon. Klik op de button voor het contactformulier.