Kinderfeestjes


 

  • Kinderfeestjes kunnen plaats vinden op vrijdagmiddag, zaterdag of evt zondag, workshoplocatie is Persophonéstraat 5-05, nabij Reeshof, 
  • We starten aan de ontvangsttafel, hier zal (onbeperkt) ranja en iets lekkers klaar staan. Er is gelegenheid om te feliciteren en cadeautjes uit te pakken.
  • De workshops duren 2 tot 3 uur.
  • De jarige krijgt een kleinigheidje.
  • Mogelijkheid om een verjaardagstaart toe te voegen (voorbeelden zie fototaarten), deze kan in Thema gemaakt worden of met een foto van de jarige. 
  • Mogelijkheid om vanille cupcakes toe te voegen, deze kunnen in Thema worden gemaakt mbv een eetbare print.
  • Mogelijkheid om glittertattoos te laten zetten na de workshop.

   Heb jij interesse in een kinderfeestje? Vul onderaan het reserveringsformulier in!

 


Tijdens deze workshop gaan we een boltaartje van 16cm snijden, vullen, afsmeren en bekleden. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie creativiteit! En denk je 'Ik heb geen idee wat ik moet maken', dan zorgen we uiteraard voor hulp en voorbeelden.

 

 €18,00 per kind

(min. 8-max 12 kindjes) 

 

Tijdens deze workshop gaan we 6 cupcakes versieren met fondant. Je kunt gebruik maken van verschillende uitstekers en malletjes. Laat je fantasie de vrije loop!

 

 

€16,00 per kind

(min. 8-max 12 kindjes) 

 

Tijdens deze workshop gaan we een chocolade bloempotje vullen met een mini cupcake, daar bovenop spuiten we nutellacrème en bedenken het dan met potgrond, oftewel oreokruimels. Daarna gaan we bloemetjes en blaadjes maken om het bloempotje af te maken.  

 

 

€15,00 per kind

(min. 8-max 12 kindjes) 

Tijdens deze workshop gaan we onze naam pellen uit vinyl. Met transferfolie gaan we deze overbrengen op het glas. Rondom het glas gaan we versierstickers plakken (bv. rondjes, hartjes, sterretjes). Genoeg er op? Dan gaan we het glas insmeren met glasets. En nu even een paar minuten geduld.....afwassen in water en klaar is jullie eigen glas met naam.

 

 

€13,50 per kind

(min. 8-max 12 kindjes) 

 Tijdens deze workshop mag je een afbeelding uitzoeken van vinyl, deze gaan we pellen. Met transferfolie brengen we de afbeelding over op het spiegeltje. Dan gaan we het spiegeltje insmeren met glasets. En nu even een paar minuten geduld...en dan kunnen we het spiegeltje afwassen in water. En klaar is jullie eigen gemaakt spiegeltje

 

 

 

 

€13,50 per kind

(min. 8-max 12 kindjes)Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.