Algemene voorwaarden

I.v.m de aangepaste Corona maatregelen gelden onze normale Algemene Voorwaarden. Klanten dienen zelf de keuze te maken als ze tijdens deze periode een bestelling willen plaatsen. Bestellingen plaatsen is op eigen risico.

 

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die Sweettable4you aanbiedt. Door een bestelling te plaatsen via de mail, persoonlijk bericht of anderszins, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Sweettable4you.

 

Bestelling plaatsen

Wij adviseren u minimaal 4-8 weken van tevoren te bestellen via het reserveringsformulier op deze site. Onze agenda is snel volgeboekt, dus reserveer tijdig een datum. Vermeld alvast uw adresgegevens, e-mailadres, het aantal personen, wens qua design en voorkeur voor de smaak. U kunt foto's en ideeën ter inspiratie mailen. Foto's ter inspiratie worden niet 100 % nagemaakt. Ook kunnen er kleur- en ontwerpverschillen ontstaan.

 

Met het versturen van uw adresgegevens en e-mailadres gaat u akkoord met het gebruik van deze gegevens voor het opstellen van een offerte/factuur. Deze gegevens worden alleen hiervoor gebruikt en bewaard voor de boekhouding.

 

De bestelling is pas definitief als de (aan)betaling is ontvangen. Als er binnen de afgesproken datum nog geen (aan)betaling heeft plaatsgevonden, behoudt Sweettable4you het recht om de opdracht te annuleren. Sweettable4you is niet verantwoordelijk voor leverings-, of communicatieproblemen veroorzaakt door foutief doorgegeven informatie. 

                           

Betaling

Het verschuldigde bedrag dient voor de afgesproken datum te zijn betaald. Hiervoor geldt onderstaande regeling:

  • Themataarten e.d.: Betaling geschiedt via de factuur die per mail wordt verstuurd met een iDealbetaallink. Het volledige bedrag dient binnen 3 dagen na factuurdatum te zijn betaald. 
  • Bruidstaarten : Aanbetaling van 50% van het totaalbedrag binnen een week na factuurdatum. Overige 50% uiterlijk 12 weken voor de leveringsdatum.

Betaling kan door middel van iDEAL via de betaallink of door het bedrag handmatig over te schrijven naar : NL20KNAB0258422289 t.n.v. Sweettable4you.

 

Houdt er rekening mee dat het soms een aantal dagen duurt voordat de betaling is verwerkt bij de bank. Als er op de afgesproken datum geen betaling heeft plaatsgevonden behoudt Sweettable4you het recht de aanmelding te annuleren.

 

Allergenen

Sweettable4you maakt gebruik van ingrediënten die een allergische reactie kunnen veroorzaken. Dit zijn Ei, Pinda, Noten, Soja, Melk (inclusief Lactose), Sesam. Ook kunnen de producten sporen van allergenen bevatten. De producten worden in een ruimte geproduceerd waar diverse allergenen aanwezig zijn. Als u een allergie heeft dient u dit ten allen tijde te vermelden om problemen te voorkomen. Sweettable4you is niet aansprakelijk voor problemen voortkomend uit dit feit.

 

Bestelling annuleren en/of wijzigen 

Bestellingen dienen per mail, persoonlijk bericht of anderszins te worden geannuleerd. Bij bestellingen die al (aan)betaald zijn wordt er bij annulering €20,00 reserveringskosten in rekening gebracht. eventueel gemaakte kosten worden ook in rekening gebracht.

 

 

-Bij annulering tot 21 dagen (of 12 weken voor bruidstaarten) voor de leverdatum word je (aan)betaling geretourneerd. wij storten het bedrag binnen 30 dagen terug of wordt omgezet in een tegoedbon.

-Bij annulering binnen 21 dagen (of binnen 12 weken voor bruidstaarten) voor de leverdatum is restitutie van de (aan)betaling niet meer mogelijk.

 

Wil je een wijziging doorgeven of je bestelling verplaatsen?

Doe dit dan zo snel mogelijk. wijzigingen en verplaatsingen* kunnen tot 21 dagen (of 12 weken voor bruidstaarten) voor de leverdatum worden doorgegeven. (*m.u.v. grote bestellingen, geboetseerde figuren, suikerbloemen of speciaal bestelde artikelen)

 

De datum verplaatsen kan enkel als onze agenda het toelaat.

 

Je bestelling wordt bij het verplaatsen omgezet in een tegoedbon ter hoogte van het factuurbedrag. De tegoedbon is 1 jaar na uitgifte geldig en kan eventueel in delen worden besteed. Uiteraard mag de datum indien deze beschikbaar is, kosteloos worden verplaatst.

 

 

Afhalen en bezorgen 

De bestellingen dienen op de afgesproken datum en tijd te worden opgehaald. Als de bestelling door u is opgehaald ligt de verantwoordelijkheid bij u. Sweettable4you is niet aansprakelijk voor vervoersschade of schade aan de bestelde producten die ontstaan na het ophalen.

 

Het algemene advies luidt: op de vloer van de auto (voor of achter). Dit is de meest stabiele plek. Op schoot, bank of stoel wordt afgeraden omdat de taart tijdens de rit kan beschadigen.

Bestellingen kunnen ook tegen een meerprijs worden bezorgd.

 

De bestellingen worden bij afleveren door Sweettable4you op de daarvoor bestemde tafel opgebouwd en gepresenteerd, tenzij anders is afgesproken. Vanaf dit moment ligt de verantwoordelijkheid bij u/de locatie. Sweettable4you is niet aansprakelijk voor eventuele schade na het afleveren van de bestelling.

 

Bewaren

Alle producten (m.u.v. Koekjes, Candy appels, Oreo bonbons, Cupcakes, Cakepops en Donuts) dienen in de koelkast bewaard te worden. De producten kunnen het beste op kamertemperatuur gegeten worden. De producten dienen dan 30 tot 60 minuten (afhankelijk van de temperatuur) voor het aansnijden uit de koelkast te zijn gehaald. De producten kunnen maximaal 2 tot 3 dagen na het ophalen/afleveren bewaard worden. Sweettable4you is niet aansprakelijk voor de condities waaronder de taart vervoerd en/of bewaard wordt na het ophalen/afleveren.

 

Klachten 

Als u niet tevreden bent over de producten dient u dit direct of binnen 24 uur na ophalen/afleveren te melden bij Sweettable4you. Hierbij dient u een stuk van het product te kunnen overhandigen, zodat Sweettable4you deze kan beoordelen en een passende oplossing kan bieden. Kunt u geen stuk van het product en/of foto's overhandigen of zijn de 24 uur al verstreken, dan wordt uw klacht niet in behandeling genomen.

 

Intellectuele eigendom

Alle ontwerpen, foto's, teksten en video's op deze website en op de Facebook/Instagrampagina van Sweettable4you zijn eigendom van Sweettable4you en vallen onder intellectueel eigendom en auteursrecht. Sweettable4you mag alle informatie en beelden ten alle tijde inzetten voor bijvoorbeeld marketingactiviteiten.

 

Door de betaling te voldoen gaat u automatisch akkoord met bovenstaande Algemene Voorwaarden.