Workshop Strak afsmeren & Bekleden

(groepsgrootte 2 personen)

Altijd al zelf zo'n mooie strakke taart willen maken? Bij ons kun je dat leren. In 3 uur tijd leer je hoe je een taart moet snijden, vullen, afsmeren met  'een bijzondere techniek' en bekleden met fondant met de juiste technieken. Tijdens het koelen kun je je eigen creativiteit kwijt in het decoreren van de taart. De taart neem je aan het einde mee naar huis en kun je nog 3 maanden invriezen. Bij deze workshop ontvang je een side scraper en Flexismooter die we tijdens de workshop gebruiken en je mee naar huis mag nemen. Zo kun je thuis ook aan de slag met de juiste materialen.

 

Een techniek waar je thuis, taart na taart nog heel veel plezier van gaat hebben.

 

Voor deze workshop heb je geen ervaring nodig.

 

Boeking na overleg over beschikbare datum!

€ 52,50

  • Beperkt beschikbaar

Workshop basistaart

(groepsgrootte 2 personen)

Altijd al zelf zo'n mooie taart willen maken? Bij ons kun je dat leren. In 3 uur tijd leer je hoe je een taart moet snijden, vullen, afsmeren en bekleden met fondant. Daarna kun je je eigen creativiteit kwijt in het decoreren van de taart. De taart neem je aan het einde mee naar huis en kun je nog 3 maanden invriezen.

 

Voor deze workshop heb je geen ervaring nodig.

 

Boeking na overleg over beschikbare datum!

workshop basistaart

€ 42,50

  • Beschikbaar

Workshop Giant cupcake

Hoe maak ik een mooie giantcupcake?

 

We gaan de voet van een giantcupcake bekleden met fondant en deze plaatsen op een cakeboard. Vervolgens gaan we de deksel plaatsen en leren we je de techniek opspuiten van rozetten.  Indien de tijd het toe laat kan er een simpele fondantdecoratie worden gemaakt, denk hierbij aan sterren, vlindertjes, eenvoudige bloemen. cijfer 1.... De giantcupcake wordt voorzien van een taartdoos om mee naar huis te vervoeren.

 

Boeking na overleg over beschikbare datum!

 

Geschatte tijdsduur: 1uur-1,5uur 

workshop Props & Shops 2019

€ 35,00

  • Beschikbaar

Workshop 'snelle' cakesmashtaart

Hoe maak ik een snelle cakesmashtaart?

 

We gaan een 15cm taartje afsmeren met crème. In de crème gaan we een techniek toepassen om er een reliëf in te krijgen. Vervolgens werken we hem af met een taarttopper. De taart inclusief topper gaat in een doos mee naar huis.

 

Boeking na overleg over een beschikbare datum!

 

Geschatte tijdsduur: 1 uur-1,5uur 

workshop Props & Shops 2019

€ 25,00

  • Beschikbaar